CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, October 21, 2008

aku kembali lagi

Akhirnye setelah beberape hari diri ku mhilangkan diri,aku kembali ke blog ini..huhu..act byk mende yg jd slama aku mhilangkan diri,tp ak tetebe rs cm xtau nk tlis pe...huhu...yg pnting,ari jumaat ni dh nk stat exam,tp npe la ak bc notes tu tp xbleh msuk2 ek...huhu..rs cm nk ngs pn ade...arini kak ninie konvo,ak pn rindu kat die, tp die lgsung xjenguk ktorg pn...huhu...smpai ati kak ninie...ktorg nk bg adiah konvo... tp akak xnk dtg...rindu taw..

Nampaknye arini cm penuh ngan kesedihan je...xtau npe, tp instinct kata cmtu...huhu...lgpun mybe dlm dilema..hehe..aritue g mines ngn pah.pastu ms kat kfc ni, tnampak lah sorg laki yg smart...hehe...i kn ske laki smart...hehe..aku usha die punye lah lme smpai xperasan zinger max ak dh abis,tp die punye khusyuk mkn kfc smpai xsedar org kat skeliling die..huhu..wat malu btul la mamat ni..hihi...xpelah,cncel,cri yg len..hihi...kuciwa sebenarnye..hihi...pastu ktorg pn g karaoke,mmg itulah matlamat kami berdua sbnrnye..huhu..tp jgn slh fhm, kami msuk karaoke kat port luar ek,dpn bowling 2,so xbtembung ngn laki2,lgpun,bilik karaoke tu kami berdua je yg punye...huhu...bes gak lepas tensen ngn si pah ni..huhu...rs nk g lg plak..hehe...

Npe arini rase cm suram je ek..sbb...sbb...kurang sesuatu...slh aku ke?ak yg slh?ntahla...xtaulah nk ckp pe...redha jela...

2 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

oooo...lepak karaok erkk..g tau makkk....hahhaha

Cerpelai said...

Usha laki smart??..
Kalo nak cari laki yang smart, carik yang pakai smart-tag.. jangan cari yang asik makan smarties..!! Paham ke ni?..
Kehkehkeh..